Pagrindinis

Lik sveika, pirmoji klase

El. paštas Spausdinti PDF

Jau beldžiasi į duris vasara. O, atrodo, dar taip neseniai nedrąsiai maži pirmokėliai pravėrė klasės duris. Visus metus jie mokėsi ne tik skaityti, skaičiuoti, rašyti, dainuoti. Mokėsi ir bendrauti, būti kartu, suprasti vienas kitą, padėti, atsiprašyti...  Kartu džiaugėsi, kartais liūdėjo. Buvo visko.

Gegužės 15 dieną pirmokai kartu su tėveliais ir kitais šeimos nariais rinkosi į aktų salę, į šventę ,,Lik sveika, pirmoji klase‘‘. Mokinukai parodė, kokie jau dideli –  ne tik ūgiu, bet ir savo žiniomis, pasiekimais. Jie dainavo, šoko, improvizavo. Dainelių išmokė muzikos mokytoja Jolanta. Po to prakalbino raideles, deklamavo. Pirmokai paruošė du vaidinimus (,,Kas namelyje gyvena?‘‘ ir ,,Cirko pasaka‘‘).

Pirmokams mokytoja įteikė sveikinimus, konkurso ,,Olympis‘‘ diplomus, o Faustai padėką (piešinių konkurse ,,Paukščiai sugrįžo‘‘ III vieta). Vaikai visus metus kartu skaitė istoriją apie bitę Mają. O ši jiems atsiuntė linksmą video sveikinimą išmokus abėcėlę bei saldžių dovanėlių.https://www.youtube.com/watch?v=rAj0AqtjkBw

Smagu buvo pabūti visiems kartu. Simboliška, kad šventė vyko tarptautinę šeimos dieną.

                                                                                      1 kl. mokytoja Dalė Kantaravičienė

abc 2_m abc 1_m