Pagrindinis -> Taip gyvename -> Ketvirtokų „ Žaidimų aikštelė“

Ketvirtokų „ Žaidimų aikštelė“

El. paštas Spausdinti PDF

                  sveika m_m Biržų „Atžalyno" pagrindinė mokykla prisijungė prie Europos judumo savaitės renginių. Viena iš šios savaitės dienų buvo skirta mūsų mažiausiems - pradinukams. 

                  Rugsėjo 16 d. pirmos pamokos metu, ketvirtos klasės mokiniai kartu su visuomenės sveikatos specialiste Odeta Šešeikiene, savo mokytoja Dalia Kantaravičiene ir choreografijos mokytoja Veronika Morkvėnaite kūrė „žaidimų aikštelę", piešdami kreidelėmis ant žemės mokiniai kūrė įvairiausius lauko žaidimus, estafetes. Vėliau patys išbandė, koregavo ir papildė užduotis spalvingais piešiniais. Ketvirtokų darbu vėliau galėjo pasimėgauti visi „Atžalyno" pradinukai. 

Ketvirtokų ir jiems padėjusių mokytojų užduotyse gausybė judriujų žaidimų bei kūrybingumą lavinančių užduotėlių. Mokiniai įveikdami trasą turėjo ne tik bėgti, šokti, lankstytis, suktis, bet ir skleisti įvairiausius garsus, naudoti pantomimą, palaikyti draugišką klasės atmosferą.  Kliūčių ruožo finale jų laukė aikštelė skirta „fotosesijai" (mokiniai turėjo sugalvoti savo klasės fotografiją). 

Judumo savaitės diena pradinukams praėjo greitai, judriai, draugiškai, kūrybiškai, su šiltais prisiminimais.

 

 

                                                Visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti sveikatos priežiūrą Odeta Šešeikienė ir choreografijos mokytoja Veronika Morkvėnaitė

collage js_prad1_m  collage js_prad2_m   collage js_prad3_m   collage js_prad4_m   collage js_prad5_m   collage js_prad6_m