Pagrindinis -> Taip gyvename -> Erasmus+ projekto "Count me in, teach me a word" pirmasis partnerių susitikime Artoje (Graikija)

Erasmus+ projekto "Count me in, teach me a word" pirmasis partnerių susitikime Artoje (Graikija)

El. paštas Spausdinti PDF

                Logo teach_me_m2022 m. kovo 14-18 dienomis Biržų „Atžalyno” pagrindinės mokyklos mokytojų komanda dalyvavo programos Erasmus+ projekto "Count me in, teach me a word" pirmame partnerių susitikime Artoje, Graikijoje. Čia susitikome su kitais projekto partneriais iš Italijos, Turkijos bei Šiaurės Makedonijos. Projekto tikslas – mokyti vaikus užsienio kalbų naudojant žaidimus, ar žaidybinius elementus.

                      Į susitikimą atvykę partneriai dalyvavo edukacinėse veiklose bei susipažino su krašto kultūra ir papročiais. Projekto veiklos prasidėjo nuo ekskursijos po mokyklą, šalių partnerių prisistatymų, susipažinimo ir įvairiausių žaidimų. Dalyvavome lektorės Theodoros Bogiou paskaitoje apie emocinį intelektą bei jo pritaikymą. Stebėjome jos užsiėmimus mokiniams bei patys vedėme pamokas. Žaidėme ir mokėmės. Vėliau turėjome galimybę iš arčiau susipažinti su Artos miestu, jo istorija, architektūra, muziejais. Nuvykę į Janinos miestą, keltu kėlėmės  į vienintelę Graikijoje gyvenamą salą ežere. Ją apžiūrėję aplankėme Meteoros vienuolyną, kuris yra pastatytas ant natūralių smiltainio uolų viršūnių. Meteoros vienuolynas yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio paveldo sąrašą. 

                      Biržų „Atžalyno“pagrindinės mokyklos mokytojų komanda nuoširdžiai dėkoja susitikimo šeimininkams už svetingumą, draugystę, naujas patirtis ir laukia naujų Erasmus+ projekto "Count me in, teach me a word" susitikimų kitose partnerių šalyse.

                                   Projekto koordinatorė Sandra Trečiokienė


collage arta_m collage arta2_m collage arta3_m