Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2016 - 2017 mokslo metai -> Palydint 2016-2017 mokslo metus...

Palydint 2016-2017 mokslo metus...

El. paštas Spausdinti PDF

 Jau nuo gegužės 29 dienos rytmečio prasidėjo 2016-2017 mokslo metų baigimo švenčių maratonas. 1-5 klasių mokinius ir jų mokytojas  smagiu šokiu pasveikino ir kartu pakvietė pašokti 1a klasės mokiniai ir mokytoja Jolanta Vasiliūnienė.  Po to pradinių klasių kolektyvai pasidalino muzikinėmis dovanomis, dovanodami vieni kitiems po pačią gražiausią šių mokslo metų dainą, o 4b klasės mergaitės – dar kartą privertė salę atsistoti ir pašokti. Penktokė Leta deklamavo, o jos klasės draugė Evelina skambino pianinu. Mokinius ir jų mokytojas pasveikino mokyklos direktorius Vaidotas Butkevičius. Jis pasidžiaugė mokinių pasiekimais šiais mokslo metais. Patiems geriausiems buvo įteiktos padėkos už puikų mokymąsi, sportinius pasiekimus, visuomeninę veiklą.

Taip pat padėkas gavo tie, kurie pavyzdingai lankė mokyklą, buvo aktyvūs ne tik mokykloje, bet ir už jos ribų, t.y. įvairių olimpiadų, projektų laimėtojai, o Šauniausia šių metų pradinuke  tapo 4b klasės mokinė  – Toma Šniokaitė.

mokslo metu_pabaiga01_m  mokslo metu_pabaiga02_m mokslo metu_pabaiga03_m mokslo metu_pabaiga04_m mokslo metu_pabaiga05_m mokslo metu_pabaiga06_m mokslo metu_pabaiga07_m mokslo metu_pabaiga08_m mokslo metu_pabaiga09_m mokslo metu_pabaiga10_m  mokslo metu_pabaiga11_m mokslo metu_pabaiga12_m  mokslo metu_pabaiga13_m mokslo metu_pabaiga14_m mokslo metu_pabaiga15_m mokslo metu_pabaiga16_m


Dešimtokų paskutinis skambutis  nuaidėjo gegužės 31-ąją, paskutinę pavasario dieną... Šventės metu netrūko jausmingų akimirkų, kurių tiek daug ir įvairių per dešimt metų išgyventa mokykloje. Viena iš jų – Vaikystės akimirka, kurios metu dainavo ir šoko pirmokai. Jie  taip pat priminė dešimtokams apie rūkymo žalą ir padovanojo kiekvienam po sveikos gyvensenos simbolį – obuolį. Direktoriaus sveikinimo žodžius keitė padėkos raštų įteikimas. Buvo paskelbta ir Šauniausia dešimtokė. Ja tapo – Andželika Blinovaitė. Sveikinimo žodžių ir gražių palinkėjimų negailėjo Biržų rajono savivaldybės vicemerė Irutė Varzienė bei dešimtokės Evelinos tėvelis, o devintokai savo vyresniesiems draugams surengė trumpą viktoriną apie mokyklą.

desimt00 m desimt01 m desimt02 m desimt03 m desimt04 m desimt05 m desimt06 m desimt09 m desimt10 m desimt11 m desimt12 m desimt13 m desimt14 m


Jau antrus metus iš eilės birželio 2 dieną  mokslo metų palydėtuves tęsė 6-9 klasių mokiniai. Vėl visus sveikino ir padėkas dalino mokyklos direktorius. Geriausio mokinio statulėlę atsiėmė 5a klasės mokinys Domas Zigmantavičius, kuriam šie metai  buvo itin sėkmingi įvairiose olimpiadose bei konkursuose (daugiausia matematikos). Taip pat šiame renginyje buvo įteiktos „Metų mokytojo“ statulėlės. Gausiais aplodismentais palydėtos į sceną žengė mokytojos: Kristina Manikienė,  Rima Briedienė ir Vita Krisiukėnienė.  „Metų darbuotojo“ nominacija atiteko Jonui Drevinskui. Tiesa, kaip ir kiekvienais metais originalias medines statulėles šauniausiems atžalyniečiams kūrė mokyklos direktorius. Antroje renginio dalyje šeimininkavo aštuntokai. Po praeitų metų pasisekusių bei visiems patikusių  Šmaikščiųjų nominacijų dalies jie gavo užduotį ir, padedant savo auklėtojoms, puikiai su ja susitvarkė. Vedėjos Gabija ir Vilija vieną po kitos skelbė tokias nominacijas: „Metų bėgikas“, „Metų sirena“, „Metų DJ“, „Metų verslininkas“, „Metų pilotai“, „Metų  ūkininkas“, „Metų advokatas“, „Metų sportininkai“, „Metų Jurgelis meistrelis“, „Metų vėžliukai“ bei „Metų modeliai“.  Šmaikščiųjų nominacijų  nugalėtojams buvo užkabinti pačių mokinių pagaminti medaliai. Po to aštuntokai nuoširdžiai padėkojo savo mokytojams ir įteikė gėles.    

    svente1 m  svente2 m svente4 msvente3 m svente8 m svente6 msvente9 m svente10 m

 


                 Pasidžiaugę šių metų rezultatais, pasiekimais bei smagiomis akimirkomis, pailsėję ir turiningai praleidę vasaros atostogas, nutarėme susitikti rugsėjo 1-ąją!

Jolanta Vasiliūnienė

Renginių koordinatorė