Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2019 - 2020 mokslo metai
2019 - 2020 mokslo metai

Susitikimas su Lietuvos Respublikos Prezidentu Gitanu Nausėda

El. paštas Spausdinti PDF

   Rugpjūčio 26 d. mūsų mokyklos pradinių klasių mokiniai su mokytojomis N. Mikšiene ir D. Šimiene vyko į Biržų krašto muziejų susitikti su Lietuvos Respublikos Prezidentu Gitanu Nausėda. Vaikai dalyvavo įdomiose veiklose apie Lietuvos valstybingumą, kurias pristatė Valstybės pažinimo centras.

                                                                        Mokytojos N. Mikšienė ir D. Šimienė

collage valstybe1_m  collage valstybe2_m  collage valstybe3_m collage valstybe4_m  collage valstybe5_m 

Paroda

El. paštas Spausdinti PDF

       Kryptingo meninio (dailės) ugdymo aštuntų klasių 3 ir 4 lygio baigiamųjų darbų parodą galima apžiūrėti mokyklos fojė.

Dešimtokai atsisveikino su mokykla

El. paštas Spausdinti PDF

                  Birželio 18-osios pavakarę, skambant paskutiniam mokykliniam skambučiui, mokyklos alėja žengė būrys 10-os klasės mokinių. 23 savo auklėtinius atlydėjo klasės auklėtoja Kristina Manikienė ir mažieji atžalyniečiai.  Lauke, prie paradinių durų, juos pasitiko  mokyklos administracija, bei patys artimiausi šeimos nariai.  Nors ir karantinas jau baigėsi,  šiemetiniai dešimtokai į atsisveikinimo vakarą susirinko labai originaliai pasipuošę -  baltais apsauginiais kombinezonais.  Originalumo jiems niekada netruko, ir didžioji klasės dalis mokinių, ir klasės auklėtoja,  buvo didžiulė parama mokyklos tradiciniuose renginiuose. Ačiū jiems už tai!

                        Mažieji atžalyniečiai: Saulė, Goda ir Nojus  sudainavę  nuotaikingą dainą, priminė vyresniesiems vaikystę. Taip pat neapsieita ir be tradicinių „Atžalyno“ pasimatavimų.  Po to visus sveikino mokyklos direktorius, bei įteikė dešimtokams pagrindinio ugdymo pasiekimų pažymėjimus. Nuotaikingą šokį padovanojo būsimi septintokai ir jų šokių vadovė Veronika Morkvėnaitė.  Nuoširdžiame ir, kaip visada teisingame klasės auklėtojos palinkėjime, nuskambėjo žodžiai:  „gerbkite ir mylėkite paprastus žmones, nes nuo jų priklausys jūsų gyvenimo kokybė“.

Mokslo metų pabaiga „Atžalyne“ su S.H.A.P.E. veiklomis

El. paštas Spausdinti PDF

                    collage in_shape_m 



     Birželio 18 d. yra oficiali mokslo metų pabaigos diena „Atžalyne“. Kadangi karantinas Lietuvoje jau atšauktas ir yra leidžiama susiburti didesnėms grupėms, nusprendėme šią smagią progą atšvęsti dalyvaudami projekto Europe in S.H.A.P.E. veiklose (sportas, sveikata, priklausomybės, prevencija, edukacija).

„Būkite savo svajonių verti...“ (sveikinimas dešimtokams)

El. paštas Spausdinti PDF

sveikinimas 10_1_m sveikinimas 10_2_m

 

 



Puslapis 1 iš 21