Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2020 - 2021 mokslo metai
2020 - 2021 mokslo metai

3a klasės edukacinės išvykos

El. paštas Spausdinti PDF

               3a klasės mokiniai šiuos mokslo metus užbaigė edukacinėmis išvykomis.

                Vykome į Užušilių poilsiavietę-pažintinį taką. Čia ne tik pagilinome gamtines žinias apie Lietuvos miškų augalus bet ir smagiai pramogavome. Pažaidus ir praalkus kūrėme laužą, kepėme dešreles, o desertui zefyrus.

Suteikite savo gyvenimui prasmę... (išlydėjus dešimtokus)

El. paštas Spausdinti PDF

                       Birželio 23 dieną į paskutinę klasės valandėlę susirinko mokyklos dešimtokai (dabar jau buvę...). Atsisveikinimui su mokykla skirtas laikas prabėgo akimirksniu. Paskutinį susitikimą vedusi klasės auklėtoja visus sugrąžino į praeitį – prisimintos smagios (ir ne tik...) mokyklinio gyvenimo akimirkos.

Pirmokai užbaigia mokslo metus

El. paštas Spausdinti PDF

                      Pirmokai užbaigė mokslo metus turiningomis išvykomis į gamtą. Birželio 14 d. jie aplankė Mantagailiškio dvarą, karstines įgriuvas, garsiąją Karvės olą.

Anglų kalbos – fizinio ugdymo pamokos Raubonių parke

El. paštas Spausdinti PDF

             Birželio 17 ir 18 d. 5a ir 5b klasių mokiniai dalyvavo integruotoje anglų kalbos – fizinio ugdymo pamokoje „Gyvūnai“ Raubonių parke. Kiekvienas mokinys pristatė pasirinktą gyvūną anglų kalba, apibūdino jo išvaizdą, maitinimosi įpročius, pateikė įdomių faktų apie jo gyvenimo būdą. Mokiniai klasės draugams pristatė tiek gerai pažįstamus gyvūnus (lapė, liūtas, apuokas), tiek egzotiškus (patagoninė mara, dygliatriušis, surikata, stepinis švilpikas).

Gedulo ir vilties dienos paminėjimas

El. paštas Spausdinti PDF

Tarptautinė komisija nacių ir sovietinio okupacinių rėžimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti pakvietė Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklas pilietinei iniciatyvai „Gyvybės medis“, skirtai Gedulo ir vilties dienai paminėti. Biržų „Atžalyno“ pagrindinės mokyklos 5-8 klasių mokiniai gamino atvirukus su Gyvybės medžiu, skirtus buvusiems tremtiniams ir politiniams kaliniams. Atvirukai buvo perduoti Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių būstinę Biržuose. Atvirukai buvo įteikti adresatams.



Puslapis 1 iš 20