Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2020 - 2021 mokslo metai -> Anglų kalbos pamoka netradicinėse aplinkose

Anglų kalbos pamoka netradicinėse aplinkose

El. paštas Spausdinti PDF

Birželio 15 d. 7a klasės mokiniai dalyvavo anglų kalbos pamokoje „Istoriniai Biržų pastatai“. Mokiniai buvo suskirstyti į grupelės ir pasiruošė anglų kalba papasakoti savo klasės draugams apie svarbius Biržų miesto pastatus – buvusį Žemės ūkio banko pastatą (dabar čia įsikūrusi Karo prievolės tarnyba bei Alfonso Smetonos 5-osios šaulių rinktinės Biržų 501 kuopos būstinė), Jansono rūmus (buvęs Biržų pašto ir gimnazijos pastatas), apie senąją Biržų rotušę, Biržų Šv.Jono Krikštytojo bažnyčią, Biržų pilį. Prie Evangelikų reformatų bažnyčios pasitikęs Emilijos tėtis, kunigas Rimas Mikalauskas pakvietė pasigrožėti šventove ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus bei pasidalino įdomia informacija apie bažnyčios istoriją bei evangelikų reformatų tikėjimą.

Paskutinė stotelė – Astravo dvaras. Čia mokiniai išklausė išsamaus klasiokų pasakojimo apie Astravo dvaro sodybą, jos architektūrą bei istoriją.

 Pamokos metu mokiniai mokėsi bendrauti ir bendradarbiauti, surinkti informaciją ir ją tinkamai pristatyti, lavino anglų kalbos bei viešojo kalbėjimo įgūdžius.

 

                                                                    Anglų kalbos vyresnioji mokytoja Justina Bukienė

collage anglu01_m collage anglu02_m