Pagrindinis -> Taip gyvename -> Sporto projektas „Norime čiuožti“

Sporto projektas „Norime čiuožti“

El. paštas Spausdinti PDF

SRF-logo RGB_pagrindinis-01-300x196Biržų „Atžalyno“ pagrindinė mokykla nuo 2019 m. iki 2022 m. gruodžio 31 d. vykdė sporto rėmimo fondo finansuojamą projektą Nr. SRF-SIĮ 2019-1-0044 „Norime čiuožti“.

Pagrindinė projekto paskirtis - paskatinti vaikus ir jų šeimos narius aktyviai sportuoti ir leisti laisvalaikį žiemos metu, gerinti mokinių ir kitų bendruomenės narių sveikatingumą. Įsigytas reikalingas čiuožimui ant ledo ir asfalto inventorius.

         Projekto veiklose dalyvavo ir išmoko čiuožti arba pagerino čiuožimo įgūdžius 271 dalyvis. Buvo organizuotos čiuožimo pratybos ir sudarytos sąlygos nupirktu inventoriumi pasinaudoti ne tik mokyklos bendruomenės nariams, bet ir dviejų ERASMUS+ projektų dalyviams. Vieno projekto dalyviams labai patiko tai, kad jie galėjo čiuožti ant užšalusio ežero.

Nors projekto vykdymo laikas baigėsi, tačiau ir toliau bus tęsiamos įvairios veiklos, naudojant įsigytą inventorių. Planuojame ne tik pakviesti pačiaužyti kitų mokyklų mokinius, bet ir ieškosime galimybių įrengti prie mokyklos riedučių aikštelę – čiuožyklą.

 

Biržų „Atžalyno“ pagrindinės mokyklos informacija

m