Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2018 - 2019 mokslo metai
2018 - 2019 mokslo metai

Mokslo metų baigimo šventė ir dešimtokų išleistuvės

El. paštas Spausdinti PDF

Šventinės akimirkos mokytojos Veronikos nuotraukose

Pamoka gamtoje: svajokime drauge!

El. paštas Spausdinti PDF

Kas gali geriau sudominti mokinius gamtos mokslais, jei ne išvykos į objektus gamtoje. „Atžalyno” pagrindinės mokyklos 7b klasės mokiniai ir biologijos mokytoja R. Poškienė nusprendė dalyvauti nacionaliniame konkurse „Pamoka gamtoje: svajokime drauge!”, kurios tikslas yra gamtamokslinės edukacijos veikla saugomoje teritorijoje, įgyvendinama žaliosiose mokymo aplinkose.

Birželio 19 d. septintokai dalyvavo netradicinėje pamokoje „Širvėnos ežero pakrantės flora ir fauna”, kuri vyko prie seniausio Lietuvoje dirbtinio ežero, kuris susidarė užtvenkus Apaščios ir Agluonos upes, ruošiantis Biržų tvirtovės statyboms.

Išvyka į Siguldą

El. paštas Spausdinti PDF

                         Birželio 12 d. dalis 1-9 klasių mokinių, mokytojų vyko į Siguldą. Tai mokyklos prizas mokiniams už labai gerą mokymąsi, už prizines vietas olimpiadose, konkursuose.

4 b klasės mokiniai atsisveikina su pradine mokykla

El. paštas Spausdinti PDF

                     Regis taip neseniai ketvirtokai nedrąsūs, įsikibę tėveliams į rankas, atėjo į pirmą klasę, o jau šiandien jie baigė pradinę mokyklą.

                      Birželio 6 dieną 4 b klasės mokiniai sugužėjo pas Urtės močiutę į sodybą. Tėveliai ruošė vaišes, o mokinukai ruošėsi programėlei.

Veprių kraterio lobiai ir atradimai.

El. paštas Spausdinti PDF

                  Birželio 4 dieną ketvirtokai dalyvavo edukaciniame skautų žygyje, kurio metu mokiniai per interaktyvų dalyvavimą susipažino su didžiausiu meteorito kraterio Lietuvoje teritorija ir jį supančiais kultūriniais ir istoriniais objektais: Sukinių piliakalniu, Moko akmeniu, Žuvintės šaltiniu.



Puslapis 1 iš 26