Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2022 - 2023 mokslo metai
2022 - 2023 mokslo metai

Dovana mokyklos vaikams

El. paštas Spausdinti PDF

Liepos 18 d. sulaukėme svečių - mokyklą aplankė 42 laidos mokinė Gintarė Medaišė (buvusi Jakaitė,) su vyru Orentu Medaiša, gyvenantys Norvegijoje. Jie perdavė Færder Rotary klubo (Norvegija) dovaną mokyklos mokiniams – muzikos instrumentų rinkinį (kurio vertė beveik 400 eurų). Muzikos mokytoja Jolanta pasidžiaugė puikia dovana, kuri paįvairins muzikos pamokų veiklas. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ledrūna Petrulionienė svečiams pravedė trumpą ekskursiją po mokyklą ir mokyklos muziejų.

Baigėsi Erasmus+ projektas „Health is the beginning of everything ( Sveikata yra visko pradžia )“

El. paštas Spausdinti PDF

    Balandžio 5-9 dienomis, Biržų „Atžalyno“ pagrindinės mokyklos komanda dalyvavo paskutinėse Erasmus+ projekto „Health is the beginning of everything ( Sveikata yra visko pradžia )“ veiklose. Į projektą šiaurės vakarų Prancūzijoje, Bresto mieste vyko 8 mokiniai ir 4 mokytojai.

     Šio vizito tikslas – ugdyti mokinių supratimą apie sportą, kaip pagrindinę aktyvaus laisvalaikio praleidimo formą, puoselėti fizinę sveikatą, sveikos mitybos principus bei pasidalinti gerąja patirtimi su projekto partneriais iš Graikijos, Jungtinės Karalystės ir Turkijos.

Išvyka į Levandų ūkį

El. paštas Spausdinti PDF

Olimpiadų ir konkursų prizininkai sulaukė mokyklos dovanos - išvykos į Levandų ūkį. Mokiniai pasivaikščiojo po levandų lauką, Provanso krautuvėlėje apžiūrėjo ūkyje gaminamus levandų produktus namams, grožiui, sveikatai.

Karjeros diena

El. paštas Spausdinti PDF

   Birželio 21 d. „Atžalyno“ pagrindinė mokykla dalyvavo Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro organizuojamoje visuotinėje profesinio veiklinimo iniciatyvoje „Šok į tėvų klumpes 2023“ ir organizavo Karjeros dieną 5-10 klasių mokiniams. Ši iniciatyva tęsiasi jau devintus metus iš eilės. Tai puiki galimybė mokiniams susipažinti su profesijomis, pamatyti konkrečias darbo vietas.

   Kiekvienai klasei buvo pasiūlyti pažintiniai profesiniai vizitai skirtingose įstaigose su įvairių profesijų atstovais.

Mokslo metų baigimo šventė

El. paštas Spausdinti PDF

Birželio 22 d. atsisveikinome su dešimtokais ir linksmai atšventėme mokslo metų baigimo šventę!

Dalinamės šventinėmis akimirkomis ir visiems linkime gražios vasaros ir gerų atostogų!

 Nuotraukas rasite čia



Puslapis 1 iš 35