Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2017 - 2018 mokslo metai
2017 - 2018 mokslo metai

Didžiuojamės olimpiadų, konkursų ir varžybų nugalėtojais

El. paštas Spausdinti PDF

2017-2018 m.m. olimpiadų, konkursų, varžybų nugalėtojai (docx)

2017-2018 mokslo metai baigėsi...

El. paštas Spausdinti PDF

Kokia pati šauniausia mokslo metų diena? Žinoma, kad paskutinė! 

Gegužės 31 dieną paskutine diena mokykloje džiaugėsi pradinukai.

Uogomis ir medumi alsuojančią vasarą jie pasitiko ir mokslo metus palydėjo tradiciniu koncertu. Vieni kitiems dovanojo tai, ką kartu su mokytojomis išmoko per visus metus.

Projekto Erasmus + „Sportuokime, bendradarbiaukime ir mokykimės“ dalyvių susitikimas Čekijoje

El. paštas Spausdinti PDF

erasmus logo                 logo 3

„Atžalyno“ pagrindinėje mokykloje jau antrus metus vykdomas trišalis Erasmus+ strateginių partnerysčių projektas „Sportuokime, bendradarbiaukime ir mokykimės“ („Let‘s do sports, collaborate and educate“). Projekto partneriai – Rajec-Jestrebi (Čekijos respublika), Tvrdošin (Slovakija), Biržų rajono savivaldybės, Rajec-Jestrebi ir Tvrdošin gimnazijos, Biržų „Atžalyno“ pagrindinė mokykla ir po vieną sporto klubą iš kiekvienos šalies partnerės.

 Gegužės 28 – birželio 2 dienomis dalyvavome jau paskutiniame projekto etape – sporto stovykloje Čekijoje. Į stovyklą vyko 12 „Atžalyno“ aštuntokų, juos lydintys mokytojai, savivaldybės bei sporto klubo atstovai.

Ketvirtokų edukacinė išvyka Šiauliuose

El. paštas Spausdinti PDF

                           Gegužės 30 d. ketvirtokai vyko į Šiaulių „Rūtos“ saldainių fabriką. Susipažino su šokolado gamybos paslaptimis, gamino rankų darbo saldainius, žaidė interaktyvų žaidimą.

                      Fotografijos muziejuje susipažino su nuotraukų gamyba, apžiūrėjo ekspoziciją, pasižvalgė į miesto panoramą nuo muziejaus stogo, patys pasidarė po meninę nuotrauką.

Naktinė iškyla

El. paštas Spausdinti PDF

                   Šiltą ir saulėtą penktadienį 6 a klasės mokiniai su tėveliais išvykome  į N.Radviliškyje esančią poilsiavietę. Ten mūsų jau laukė užkurtas laužas. Kibome į darbus ir mes: tėveliai įtraukė vaikus į palapinių statymą, mamytės rūpinosi maistu, ruošė vaišių stalą.

Iškylą pradėjome nuo klasės nominacijų teikimo, kurioms ruošėmės visą mėnesį: galvojome nominacijas, siūlėme kandidatus, pasirūpinome šmaikščiais prizais. Kol buvo skelbiami visi nominacijų savininkai, stovyklavietėje jau garavo ant laužo išvirta makaronų košė su mėsa. Pasistiprinus  laukė lobio paieškos. Jo ieškoti reikėjo pagal įvairiose vietose paliktas užuominas. Netrukus lobis buvo surastas.



Puslapis 1 iš 26