Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2011 - 2012 mokslo metai -> Prevencinis renginys „Būkime draugai“

Prevencinis renginys „Būkime draugai“

El. paštas Spausdinti PDF

 

Balandžio 30 d. Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijoje vyko Pasvalio pagrindinių ir vidurinių mokyklų 8–9 klasių mokinių prevencinis renginys „Būkime draugai“. Jame dalyvavo ne tik Pasvalio rajono jaunieji policijos rėmėjai, jaunieji šauliai, bet ir Biržų „Atžalyno“ vidurinės mokyklos, Rokiškio rajono Pandėlio gimnazijos mokiniai, Lietuvos šaulių sąjungos Panevėžio 6-osios kuopos jaunieji šauliai.

 

Ne pirmus metus tokį renginį organizuoja Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato pareigūnai, jaunieji policijos rėmėjai ir Šaulių sąjunga siekdami skatinti mokinius bendradarbiauti su policijos pareigūnais, dalyvauti prevencinėje veikloje. Susirinkusius sveikino Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos direktorius Almantas Kanapeckas, Pasvalio rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Vida Stokienė, Lietuvos šaulių sąjungos Panevėžio apskrities 5-osios rinktinės vadas Vladas Petkevičius.

Po oficialiosios dalies komandų laukė rikiuotės apžiūra ir draugiškos varžybos. Komandų dalyviai varžėsi kroso, šaudymo, vasaros biatlono, krepšinio 3x3 ir orientavimosi rungtyse.

Kol vyko varžybos, Pasvalio jaunieji šauliai virė kareivišką košę, o ja po rungčių stiprinosi dalyviai.

Pasvalio rajono policijos komisariato pareigūnai visoms komandos įteikė padėkos raštus ir atminimo dovanėles, didelį tortą. Už pagalbą policijai ir aktyvų dalyvavimą policijos rėmėjų veikloje padėkos raštas įteiktas gimnazijos mokytojui Sigitui Ilgučiui.

Po sočios vakarienės dalyvių laukė diskoteka ir ekskursija su naktiniais vaiduokliais Joniškėlio I. Karpio dvare.

Nuotraukos Pasvalio rajono policijos komisariatas