Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2012 - 2013 mokslo metai -> Gyvėjantis bendravimas – tobulesnė prevencija

Gyvėjantis bendravimas – tobulesnė prevencija

El. paštas Spausdinti PDF

Lapkričio 27 d. Biržų „Atžalyno“ vidurinės mokyklos sporto salėje vyko draugiškos jau tradicija tapusios tinklinio varžybos. Jose dalyvavo „Atžalyno“ vidurinės mokyklos, jungtinė jaunųjų šaulių ir jaunųjų policijos rėmėjų ir policijos pareigūnų komandos.

Nuo pat varžybų pradžios pareigūnai ir vaikai buvo puikiai nusiteikę ir ryžtingai kovojo dėl kiekvieno taško. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad pirmąją vietą iškovojo „Atžalyno“ vidurinės mokyklos komanda, antrąją – policijos pareigūnų komanda, o trečiąją – jungtinė jaunųjų šaulių ir jaunųjų policijos rėmėjų komanda. Varžybų dalyviai apdovanoti atminimo dovanėlėmis.

Prevencijos poskyrio viršininkas Vytautas Drevinskas ir specialistė Irma Parčiauskienė palinkėjo vaikams ir toliau sportuoti, „Atžalyno“ mokyklai įteikė dovaną – marškinėlių, kepuraičių ir vėliavėlių komplektus. Renginio metu į jaunųjų policijos rėmėjų gretas priimti nauji nariai.

Toks neformalus pareigūnų ir vaikų bendravimas padeda vaikams atsikratyti neigiamų emocijų, skatina gerus pojūčius, fizinio aktyvumo propagavimą, bendrumo jausmą su draugais ir aplinka.

                                                     Biržų rajono policijos komisariato informacija

Bir sport_4_m