Pagrindinis -> Taip gyvename -> 2017 - 2018 mokslo metai -> Išvyka į Kalėdinį miestelį ir šventinis „Teatriuko“ koncertas

Išvyka į Kalėdinį miestelį ir šventinis „Teatriuko“ koncertas

El. paštas Spausdinti PDF

                      Gruodžio 14 d. 2 b klasės mokiniai nuvyko į Kalėdinį Biržų pasakų miestelį. Gražiame šventiniame namelyje susitiko su Kalėdų seneliu.

                      Senelis paklausė ar vaikai parašė laiškus, kokių dovanų jie laukia. Mokiniai Seneliui deklamavo eilėraščius, dainavo dainą „Balta diena“. Kalėdų senelis patarė vaikams klausyti tėvelių, neatsikalbinėti, būti draugiškiems... Mokiniai labai atidžiai klausėsi patarimų ir pažadėjo gerai elgtis. Kalėdų Senelis vaišino saldainiais iš didžiulio, gražaus, pinto krepšio.

                      Po to vaikai ėjo kepti kalėdinių sausainių: eglučių, širdelių ir meškiukų. Juos puošė įvairių spalvų glaistu, pabarstukais. Baigus darbą Kalėdų Senelis pakvietė pasižiūrėti šventinio interaktyvaus koncerto „Vaikų kambarys“ Biržų pilyje. Vaikams labai patiko muzikinė miniatiūrų programa pagal V. Palčinskaitės poeziją. Jos metu vaidino ir muzikavo „Teatriuko“ aktoriai (Dalia Mikoliūnaitė, Žilvinas Ramanauskas, Gediminas Žilys). Tai buvo nuostabi dovana vaikams ir ne tik vaikams švenčių proga. 

                    Antrokai ir jų mokytoja linki visiems linksmų, džiugių, kupinų netikėtumo artėjančių švenčių.

 

                                                                 2 b klasės mokytoja B. Sajienė


2b ks_m 2b ks1_m 2b ks2_m 2b ks3_m